PLISSE HORDEUR 22

 • Novatrade levert de plisse hordeur 22 kant en klaar op maat uit eigen productie

  De plissé hordeur 22 van Novatrade is (naar keuze) horizontaal links of rechts te bedienen. Door geen gebruik te maken van een ketting zoals de originele Japanse plissé hordeur is de plissé hordeur 22 zeer stil in gebruik en zoals de naam aangeeft slechts 22mm dik. Het frame is gemaakt van stevige aluminium profielen (42mm x 22mm). De in verstek gezaagde hoeken van zij- en bovendorpel zijn verbonden door zeer zware aluminium verstekhoeken. Het geleiderail aan de onderzijde is slechts 4mm hoog waardoor deze geen enkele belemmering vormt. Het geplisseerde gaas wordt geleverd in de kleur antraciet en heeft een luxe uitstraling. De plissé hordeur 22 is uitermate geschikt voor montage “op de dag”  De plissé hordeur 22 is uitermate geschikt voor montage “op de dag”.

 • Kleuren

  De plisse hordeur 22 is verkrijgbaar in de standaardkleuren:

  RAL 7016RAL 9001RAL 9010

  De plisse hordeur is niet in een afwijkende RAL kleur te bestellen.

 • Bediening

  In open toestand zit het geplisseerde gaas opgevouwen in de aluminium cassette aan linker of rechterzijde. Het gaas blijft wel, afhankelijk van de breedte, gedeeltelijk zichtbaar. Het gaas loopt door het in kleur gecoate rails. Het bedienen gaat eenvoudig door het bedieningsprofiel van aluminium naar de gesloten stand te schuiven. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een veer blijft het bedieningsprofiel staan waar je hem los laat. De plissé hordeur 22 wordt geleverd met een magneetstrip over de hele hoogte waardoor hij in gesloten stand goed vergrendeld blijft.

 • Systemen

  De plissé hordeur 22 is standaard leverbaar tot een breedte van 1800mm en een hoogte van 2400mm. Op aanvraag kan de plissé hordeur 22 geleverd worden tot een breedte van 2400mm. Het geheel wordt op maat geleverd.

 • Meten en monteren

  Voor het bestellen dient u de buitenwerkse maten van het frame op te geven. Naast de maten is ook kleur en schuifrichting van belang. Voor montage “op de dag” worden de verticale profielen voorgeboord en worden er afdekdopjes meegeleverd.