Over ons

Novatrade is als importeur en fabrikant van insectenwering toegespitst op de professionele markt. Met name als leverancier van kunststofkozijnen- fabrikanten en leveranciers staan wij sterk in de markt. Wij weten als geen ander welke oplossingen er op het gebied van insectenwering gewenst zijn.

Novatrade is de meedenkende en oplossingsgerichte partner voor uw bedrijf. Voor dealers van Novatrade is bestellen eenvoudig. Met de geheel geautomatiseerde orderverwerking kan, met behulp van een dealer login, via internet besteld worden. Hierdoor worden fouten tot een minimum beperkt. Natuurlijk is het ook mogelijk om per fax of per mail te bestellen.

De populaire plissé hordeur is door de eenvoudige montage, probleemloze werking en het fraaie als “waaier”gevouwen gaas, één van de best verkopende oplossingen voor insectenwering bij deuren en schuifpuien. De plissé is bij grote openingen het product bij uitstek, openingen tot 3200 x 2600mm (BxH) kunnen moeiteloos voorzien worden van de plissé.

De productiehal van Novatrade is modern uitgerust voor de productie van inzethorren, voorzethorren, rolhorren voor elk type raam. Deze kunnen wij in de meest gebruikte standaard kleuren zeer snel leveren. Indien een afwijkende kleur gewenst is, werkt Novatrade samen met een vaste poedercoater, hierdoor kunnen wij snel en vakkundig elke gewenste kleur leveren.