Novablinds Raamdecoratie

De raamdecoratie van Novatrade is geschikt voor bijna alle ramen in kunststof, aluminium én in hout. Bij Novatrade heeft u de keuze uit 20 verschillende standaard dessins en twee RAL kleuren voor de aluminium profielen.

Het grote voordeel van de Novatrade raamdecoratie is dat deze gemonteerd kan worden zonder te boren of te schroeven. Het geleiderail wordt op het glas geplakt met speciaal daarvoor ontwikkelde dubbelzijdig tape. Dit tape is transparant en Uv bestendig. De raamdecoratie, leverbaar in enkelvoudig- of honingraatplissé, is gefixeerd aan het geleiderail waardoor het niet kan klapperen en altijd horizontaal hangt.

Kenmerken

 • Profielen

  De geleiderail op het glas en de horizontale bedieningsprofielen zijn van aluminium en leverbaar in de kleuren wit RAL 9016 en crème RAL 9001.

 • Stoffen

  De in Duitsland gefabriceerde stoffen zijn van hoge kwaliteit en vocht bestendig. Hierdoor kan raamdecoratie van Novatrade ook in natte ruimtes worden gebruikt. Bij enkelvoudig plissé stof is de naar buiten gerichte zijde voorzien van een parelmoer laag waardoor het zonlicht beter wordt weerkaatst. Het honingraat plissé stof zorgt voor betere isolatie van het raam en is daardoor energiebesparend.

  Het honingraat “black out” stof is voorzien van een zilverfolie in het stof. Hierdoor is het stof niet licht doorlatend. Indien deze stof wordt toegepast zie je bij de Slide Control VS2 slechts aan de randen van de raamdecoratie en randje licht.

 • Afmeting

  Novatrade kan de raamdecoratie op maat maken voor nagenoeg elke afmeting raam.

 • Monteren

  Voor montage heeft u geen gereedschap nodig. De raamdecoratie van Novatrade wordt gemonteerd zonder boren of schroeven. In de verpakking zit een ontvettend schoonmaakdoekje zodat u het glas ter plaatse van het te plakken geleiderail kunt ontvetten.

  Het exact op maat geleverde geleiderail is voorzien van dubbelzijdig kleefband en kan eenvoudig tegen de glaslat gemonteerd worden. Vervolgens zijn de spandraden doormiddel van kunststof “klik-schoentjes” aan het geleiderail te bevestigen. Met een bijgeleverd sleuteltje klikt u de horizontale bedienings buizen vast aan het geleiderail. De hele montage neemt ca. 3 minuten.

Productfoto's

about-1
about-1
about-1